Aalsmeer, Praamplein 4

PhotosMore info
 

About Aalsmeer, Praamplein 4

LOCATIE
Het object is gelegen op een prominente hoek, direct naast Albert Heijn, in het centrum van Aalsmeer en maakt onderdeel uit van een in 2008 gebouwd complex bestaande uit 2.800 m² winkelruimte en 19 bovengelegen appartementen. Aan de Punterstraat, die uitkomt op de Zijdstraat, zijn onder andere chocolaterie Martinez en Bakker Bertram en Brood gevestigd. Direct om de hoek aan de Zijdstraat zijn diverse nationale en lokale retailers zoals Van Haren Schoenen, Hema, Hans Anders, Blokker en Kruidvat gevestigd. Op het Praamplein, waar ruim voldoende parkeergelegenheid is, is elke dinsdag een markt die veel consumenten uit de regio trekt. Aan het Praamplein is eveneens een haventje gelegen die in directe verbinding staan met onder andere de Westeinderplassen.

OBJECT
Door de hoekligging en zeer brede etalage, 10 meter aan het Praamplein en 15 meter aan de Punterstraat, is het een zeer opvallende en lichte winkel.
De winkel bestaat uit circa 221 m² VVO begane grond en is voorzien van een kantoor- en kantineruimte inclusief toilet. Door middel van het plaatsen van een scheidingswand is er eenvoudig een magazijn te creëren.

Back

Features

Surface area:

Approx. 221 m2 BVO

Rental Price:

EUR 52.500,- exclusief BTW

Lease term:

5+5 jaar

Rental Payment:

Per maand, vooruit te betalen

Commencement Date:

Nader overeen te komen

Rental Agreement:

Huurovereenkomst op basis van ROZ 2012 model.

Guarantee:

Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW, op basis van het standard ROZ-model.

Indexing:

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer alle huishoudens, 2015=100, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

State of Delivery:

Het gehuurde zal casco worden verhuurd; het object is echter voorzien van de navolgende inrichting en systemen die om-niet door verhuurder aan huurder ter beschikking worden gesteld:

Winkelpui;
Tegelvloer;
Systeemplafond inclusief verlichting en noodverlichting;
CV-installatie inclusief hete luchtgordijn;
Airconditioning;
Electrische installatie inclusief uitgebreide meterkast;
Pantry en toilet;

Restrictions:

Voorbehoud goedkeuring directie verhuurder

Fee:

Insight Real Estate heeft het object in verhuur

Contact:

Arjen Ennema